IT-sikkerhed

Er din virksomheds data sikret? 

Kontak os

Sikr din virksomhed 

før det er for sent

Er din virksomheds data sikret?

Og er IT-sikkerheden i din virksomhed på det niveau, den bør være, for at kunne drive virksomhed i et samfund, der i stigende grad står overfor hackerangreb og truslen om lækager?

Den moderne virksomhed er i dag nødt til at sikre sit datagrundlag og sin overlevelse, ved at have IT-sikkerheden i orden. 

Vi hjælper dig med at sikre dit arbejde og din virksomheds data, og garanterer, at din virksomheds IT-sikkerhed lever op til alle områdets anbefalinger og best practices.

Med den rette opsætning er du beskyttet mod hackerangreb, phishing og nedbrud.

Vi lægger en IT-beredskabsplan for din virksomhed, og sikrer din virksomheds IT-sikkerhed uanset størrelse og branche.


Remote backup

Online Backup kræver kun, at du har adgang til internettet og vil køre, uanset om du benytter maskinen eller har filer åbne. Vi sikrer backupoverførslen med en 128-bit SSL kryptering og sender dem til en backupserver i vores topsikre datacenter.

Her vil de ligge trygt indtil den dag, hvor uheldet er ude og du oplever et computernedbrud, hackingangreb, brand, indbrud eller en lignende uforudset hændelse.


Kunde
Referencer

 • Thyge Jacobsen
  Hørte om Zantio via gode venner, som roste deres arbejde og service. Besluttede mig til at prøve at tage kontakt til dem. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. I arbejder hurtigt, fortroligt og er bund seriøse. Tak for god service, ser frem til positivt samarbejde i tiden fremover.
  Thyge Jacobsen
  CEO - Scan-pork A/S
 • Tonni Bager
  Zantio har igennem de seneste otte år supporteret New Power Partners med vores IT systemer. Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet, da de nødvendige kompetencer er til stede for at kunne sikre en fleksibel og hurtigt service til offshore-branchen.
  Tonni Bager
  Partner, New Power Partners
 • Thyge Jacobsen
  Hørte om Zantio via gode vnner, som roste deres arbejde og service. Besluttede mig til at at prøve at tage kontakt til dem. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. I arbejder hurtigt, fortroligt og er bund seriøse. Tak for god service, ser frem til positivt samarbejde i tiden fremover.
  Thyge Jacobsen
  CEO - Scan-pork A/S
 • Kenneth Zederkof-Hansen
  Altid god service, fleksibel, intet er for stort eller småt og de er yderst kompetente inden for de arbejdsområder de arbejder med. Tingende bliver ikke gjort sværere end de er. Kan helt klart anbefale Zantio
  Kenneth Zederkof-Hansen
  Medejer i Familie-Huse A/S
 • Stina Maguire
  Zantio er der altid når IT'en svigter, og løser problemerne hurtigt og effektivt, yderligere formår Zantio at kommunikere teknik og IT på en forståelig måde. Kan kun anbefale andre at kontakte Zantio hvis de øsnker en kompetent og professionel IT løsning.
  Stina Maguire
  Ejer og konsulent hos Maguire

Service & Rådgivning omkring IT-sikkerhed

1Derfor skal du vælge os
Stolte IT-nørder
Vores passion indebærer alt, der har med IT-infrastruktur og IT-systemer at gøre, og da vores mål er at sikre danske virksomheder mod malware og cybertrusler, omsætter vi vores passion og store knowhow til handling og rådgivning.
Vores kunders tilfredshed er altafgørende for os. Derfor er vi altid online og klar til at hjælpe med dine IT-udfordringer.

• Der er ikke noget bøvl hos os – vi skærer det uoverskuelige ind til benet, og gør det overskueligt for dig.

• Du får mere, end du regner med - da IT er vores passion, er vi både grundige og tager din IT-sikkerhed seriøst.

• Vi er transparente, og du bliver ikke bundet hos os – med et jysk håndtryk kommer vi længst.
2Vi sikrer din virksomheds IT
Vær et skridt foran
Vi følger altid best practice inden for området, så din virksomhed er et skridt foran hackere og malware.
For at finde frem til den bedste løsning for dig og din virksomhed skal vi først gennemgå jeres nuværende setup af IT-sikkerhed.
Vi tilbyder at lave et gratis IT-tjek, hvor vi skaber et overblik over hvilke områder din virksomhed bør optimere sig på, for at beskytte sin data bedst muligt.

Herefter lyder processen som regel:

• For-analyse

• Design- og detailanalyse

• IT-beredskabsplan

• Implementering af IT-systemer

• Evt. drift af IT-infrastruktur

• Overvågning og vedligeholdelse af IT-systemer

• Løbende support efter behov

Vi går op i for SERVICE og RÅDGIVNING, som sikrer, at din virksomheds IT-sikkerhed er i top. Gennem dialog med dig afdækker vi dine behov, og gennemgår din nuværende IT-sikkerhed.

Vi gør det komplicerede enkelt og ligetil – kontakt os og hør mere.
3Derfor bør du få lavet et IT-tjek
”Vi har jo backup på det hele” Mange af vores kunder tror, at de har en god backup af deres virksomheds data. Men i alt for mange tilfælde viser det sig, at det desværre ikke er tilfældet.
Vi opdager det altid, når vi laver vores IT-tjek, men sommetider bliver vi kontaktet af en virksomhed, hvis IT-sikkerhed ikke er blevet gennemgået, og derfor har været ude for uheldet, så de nu har mistet store dele af deres data, da deres backup desværre ikke var i den orden, som de ellers troede.

For at spare både tid og økonomi samt sikre at værdifulde data ikke kommer i hænderne på IT-kriminelle er det uhyre vigtigt, at I har en korrekt backup af jeres data sat op. Det betyder konkret, at IT-systemet er sat op efter best practice og at det testes og verificeres med jævne mellemrum.
 

Medarbejdernes adfærd er nøgleordet for god IT-sikkerhed

Når det kommer til it-sikkerhed, er det en god grundregel at opfordre alle virksomhedens medarbejdere til at bruge sin sunde fornuft – og bede dem spørge en it-kyndig, hvis de er i tvivl, eller opsøge en ekspert, hvis I oplever en konkret trussel.
 

Hos zantio står vi altid klar til at hjælpe jer.

 

HVORDAN ER JERES NUVÆRENDE SIKKERHED?

 

Backup?

Der er efterhånden meget lidt tvivl om, at backup af forretningsdata ikke bare er en god ide for virksomheden, men at det næsten er livsnødvendigt! Alligevel har mange, især mindre virksomheder, svært ved at etablere et system, der sikrer dem ved nedbrud, brand eller indbrud, og som ikke er afhængigt af, at medarbejderne skal huske bestemte sikkerhedskopieringsrutiner og lign.


Hvordan?

 • Med remote backup fra zantio skal du blot udvælge de filer, mapper og diskdrev som du ønsker at tage backup af og hvilken backuppolitik som programmet skal følge – herefter vil der blive oprettet en sikkerhedskopi i vores datacenter.
 • Hver gang du redigerer en fil, opretter et nyt dokument eller sletter noget data, så vil backupprogrammet automatisk synkronisere sikkerhedskopien med dine ændringer. Det betyder, at vi til hver en tid kan genskabe dine data, helt op til minuttet før computeren stoppede med at virke. Det eneste krav er, at du skal være forbundet til internettet.
 • Skulle du være så uheldig, at du får brug for din backup, vil du blot skulle logge ind i dit kontrolpanel og genskabe den seneste sikkerhedskopi.

VI YDER ALLEREDE GOD SUPPORT TIL

IT-Rådgivning

UVILDIG RÅDGIVNING – Vi tilbyder derfor at besøge jeres virksomhed for at gennemgå jeres eksisterende system, for at afdække jeres IT-behov samt give uvildig rådgivning om, hvordan vi kan optimere jeres nuværende system eller bygge et nyt op fra bunden, tilpasset til netop jeres behov og branche.

REMOTE BACKUP FRA ZANTIO IT

 

Med en backup-løsning fra Zantio IT kan du som virksomhedsejer sove trygt om natten, imens tager vi os af alt dit dyrebare data.

VI SIKRER AT DIN VIRKSOMHED ER I GODE HÆNDER

Har du brug for IT-Support? 

Kontakt os allerede nu

RING TIL OS PÅ 7050 5800

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine IT-udfordringer på telefonen alle ugens dage, Mandag til Fredag.

KONTAKT OS PÅ MAIL

Vores support mail er support@zantio.dk, vi vil besvare din mail indenfor 30 minutter.

Vi ringer dig op

  Fornavn & Efternavn

  Telefonnummer

  Virksomhed

  Din besked