IT-Rådgivning

UVILDIG RÅDGIVNING – Vi tilbyder derfor at besøge jeres virksomhed for at gennemgå jeres eksisterende system, for at afdække jeres IT-behov samt give uvildig rådgivning om, hvordan vi kan optimere jeres nuværende system eller bygge et nyt op fra bunden, tilpasset til netop jeres behov og branche.

PROFESSIONEL OG KOMPETENT IT-RÅDGIVNING

Det starter med et gratis besøg

Vi gennemgår flere områder i jeres virksomheds nuværende IT-løsninger og afleverer en samlet rapport 72 timer efter mødets ophør hos jeres virksomhed.

Vi gennemgår blandt andet:

 • Analyse af behov
 • Valg af server(e)
 • Cloud hosting
 • Arbejdsstationer
 • Printere
 • Netværk
 • Software
 • Fiberforbindelser
 • IP telefoni

Jeres behov er det vigtigeste

Jeres behov er altafgørende for os, for at vi kan foreslå den bedst mulige løsning både teknisk, økonomisk og fremtidssikret. Derfor starter ethvert samarbejde med zantio med en tilbundsgående undersøgelse af jeres virksomhed og branche, både nu og i fremtiden. På den måde får du rådgivning, der skaber mest mulig værdi for din virksomhed. Vi rådgiver om indkøb af hardware, der passer bedst muligt til jeres behov både nu og i fremtiden. Derudover tager vi kontakt til brancheorganisationer, leverandører med mere så standarder samt krav overholdes og tvivlsspørgsmål minimeres.

Vi rådgiver både nystartede og etablerede virksomheder

For nystartede virksomheder er det vigtigt at komme godt fra start med en IT-strategi, der er både økonomisk og teknisk velfunderet. Lige så vigtigt er det for etablerede virksomheder at kigge infrastrukturen igennem med jævne mellemrum, for at belyse problematikker, der kan løses med ny teknologi eller optimering af allerede implementerede løsninger. På den måde kan vi sørge for at jeres IT-løsninger er rentable og stemmer overens med jeres strategi for fremtiden.

 

Kunde
Referencer

 • Thyge Jacobsen
  Hørte om Zantio via gode venner, som roste deres arbejde og service. Besluttede mig til at prøve at tage kontakt til dem. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. I arbejder hurtigt, fortroligt og er bund seriøse. Tak for god service, ser frem til positivt samarbejde i tiden fremover.
  Thyge Jacobsen
  CEO - Scan-pork A/S
 • Kjeld Gade
  Jeg har med stor tilfredshed anvendt Zantio som leverandør af IT tilpasninger i min konsulent virksomhed. Kompetencerne spænder vidt fra sikkerhed/backup, MS Office support samt integration af mobil faciliteter. Pris og kvalitet samt afledte kompetencer har til fulde levet op til mine forventninger. Fakturering har altid været korrekt. Jeg kan give mine allerbedste anbefalinger af Zantio.
  Kjeld Gade
  Indehaver af Gade-Consult
 • Tonni Bager
  Zantio har igennem de seneste to år supporteret New Power Partners med vores IT systemer. Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet, da de nødvendige kompetencer er til stede for at kunne sikre en fleksibel og hurtigt service til offshore-branchen.
  Tonni Bager
  Partner, New Power Partners

Skal
Vi ringe dig op?

  Fornavn & Efternavn

  Telefonnummer

  Virksomhed

  Din besked