Om zantio

Zantio startede i januar 2015 med den ambition om, at vi ville være områdets førende IT-virksomhed. Siden vores åbning har vi på kort tid fået anerkendte samarbejdspartnere såsom Ewii som henviser erhvervskunder til os, som har udfordringer med deres IT-systemer. Vi tager aldrig kontakt til nogle virksomheder, da vi tror på at den bedste indgangsvinkel til en kunde er via gode referencer.

Som kunde hos os vil du opleve en stærk kultur. Vi har et klart formål med vores virksomhed og et ambitiøst mål, som vi dagligt arbejder for at nå. Det har vi formuleret i vores mission og vision. Sammen med et stærkt værdisæt definerer de vores kultur.

MØD TEAMET

Simon Buhl Jensen

CEO & Partner

Sofie A. Østergaard

COO

Lau Thorsgaard

CSO & Partner

Peter Eg

CTO & Partner

Maja Iversen

Office Manager

Kim Morsing

Infrastructure Specialist

Alex Schou Jensen

Security Specialist

Jacob Dyrholm

IT Consultant

Jens Hyldahl

IT Consultant

Jesper Jensen

IT Consultant

Martin Berg

IT Consultant

Mathias Skarby

IT Consultant

Mikkel Knudsen

IT Consultant

Mikkel Pedersen

IT Consultant

Daniel Jørgensen

Senior IT Supporter

Jørgen Poulsen

Senior IT Supporter

Mads Hartmann

Senior IT Supporter

Tobias Kosmos

Senior IT Supporter

Tobias Mathiasen

Senior IT Supporter

Mathias Pedholt

IT Supporter

Michael Pedersen

IT Trainee

Gitte Christensen

Accountant

6 KORTE FACTS

 
 
 

Zantio IT er certificeret Microsoft Silver Partner i på Microsoft platformen. Det betyder, at vi er eksperter i at sammensætte de Cloud løsninger, der passer bedst til jeres forretningsbehov. Zantio IT er fra Office 365 til Microsoft Azure, en certificeret ekspert til at hjælpe virksomheder med cloud-løsninger, der gør det muligt for dem at drive forretninger overalt, uden at gå på kompromis med sikkerheden eller performance.

Vores styrke er vores erfaring

Zantio er en stabil og solid samarbejdspartner. Vi sætter en ære i at finde de bedste løsninger. Vi servicerer virksomheder i alle størrelser. I får en fast kontaktperson, og via Kundeportalen har vi hele tiden snor i opgaverne. Stabil og sikker IT er en forudsætning for udvikling af forretningen. Der er fremtid i at samarbejde med zantio IT.

Struktur og overblik

Zantio tilbyder løsninger lige fra køb af en enkelt pc til større IT-projekter, hvor vi tager os af hele værdikæden lige fra behovsanalyse, projektledelse, over indkøb af al software og hardware og til færdig implementering og efterfølgende vedligehold. Med zantio IT som jeres IT outsourcing partner er jeres virksomheds merværdi samtidig tryghed, kvalitet samt hurtig, personlig og effektiv support. Vi har vores struktur, strategi og koncepter på plads, og I kan forvente et samarbejde baseret på tillid.
Zantio har i dag kunder indenfor både klassisk IT, web og intranet/ekstranet samt Cloud Computing. Vi sætter os ind i jeres virksomheds behov, og vi forstår jeres forretning. Det er et centralt udgangspunkt for alle vores løsninger. Med Zantio som jeres IT-partner kan I også forvente økonomiske besparelser, idet vi har fokus på at sammensætte løsninger, der vil give jer netop det.