IT-sikkerhed

Er din virksomheds data sikret? 

Kontak os

Sikr din virksomhed før det er for sent

Er din virksomheds data sikret?

Og er IT-sikkerheden i din virksomhed på det niveau, den bør være, for at kunne drive virksomhed i et samfund, der i stigende grad står overfor hackerangreb og truslen om lækager?

Den moderne virksomhed er i dag nødt til at sikre sit datagrundlag og sin overlevelse, ved at have IT-sikkerheden i orden. 

Vi hjælper dig med at sikre dit arbejde og din virksomheds data, og garanterer, at din virksomheds IT-sikkerhed lever op til alle områdets anbefalinger og best practices.

Med den rette opsætning er du beskyttet mod hackerangreb, phishing og nedbrud.

Vi lægger en IT-beredskabsplan for din virksomhed, og sikrer din virksomheds IT-sikkerhed uanset størrelse og branche.

 

HVORDAN ER JERES NUVÆRENDE SIKKERHED?

 

Service & Rådgivning omkring IT-sikkerhed

1Hvorfor skal du vælge os?
Stolte IT-nørder
Vores passion indebærer alt, der har med IT-infrastruktur og IT-systemer at gøre, og da vores mål er at sikre danske virksomheder mod malware og cybertrusler, omsætter vi vores passion og store knowhow til handling og rådgivning.
Vores kunders tilfredshed er altafgørende for os. Derfor er vi altid online og klar til at hjælpe med dine IT-udfordringer.

• Der er ikke noget bøvl hos os – vi skærer det uoverskuelige ind til benet, og gør det overskueligt for dig.

• Du får mere, end du regner med - da IT er vores passion, er vi både grundige og tager din IT-sikkerhed seriøst.

• Vi er transparente, og du bliver ikke bundet hos os – med et jysk håndtryk kommer vi længst.
2Hvordan sikrer vi din virksomheds IT-sikkerhed?
Vær et skridt foran
Vi følger altid best practice inden for området, så din virksomhed er et skridt foran hackere og malware.
For at finde frem til den bedste løsning for dig og din virksomhed skal vi først gennemgå jeres nuværende setup af IT-sikkerhed.
Vi tilbyder at lave et gratis IT-tjek, hvor vi skaber et overblik over hvilke områder din virksomhed bør optimere sig på, for at beskytte sin data bedst muligt.

Herefter lyder processen som regel:

• For-analyse

• Design- og detailanalyse

• IT-beredskabsplan

• Implementering af IT-systemer

• Evt. drift af IT-infrastruktur

• Overvågning og vedligeholdelse af IT-systemer

• Løbende support efter behov

Vi går op i for SERVICE og RÅDGIVNING, som sikrer, at din virksomheds IT-sikkerhed er i top. Gennem dialog med dig afdækker vi dine behov, og gennemgår din nuværende IT-sikkerhed.

Vi gør det komplicerede enkelt og ligetil – kontakt os og hør mere.
3Hvornår bør du få lavet et IT-tjek?
”Vi har jo backup på det hele” Mange af vores kunder tror, at de har en god backup af deres virksomheds data. Men i alt for mange tilfælde viser det sig, at det desværre ikke er tilfældet.
Vi opdager det altid, når vi laver vores IT-tjek, men sommetider bliver vi kontaktet af en virksomhed, hvis IT-sikkerhed ikke er blevet gennemgået, og derfor har været ude for uheldet, så de nu har mistet store dele af deres data, da deres backup desværre ikke var i den orden, som de ellers troede.

For at spare både tid og økonomi samt sikre at værdifulde data ikke kommer i hænderne på IT-kriminelle er det uhyre vigtigt, at I har en korrekt backup af jeres data sat op. Det betyder konkret, at IT-systemet er sat op efter best practice og at det testes og verificeres med jævne mellemrum.
 

Medarbejdernes adfærd er nøgleordet for god IT-sikkerhed

Når det kommer til it-sikkerhed, er det en god grundregel at opfordre alle virksomhedens medarbejdere til at bruge sin sunde fornuft – og bede dem spørge en it-kyndig, hvis de er i tvivl, eller opsøge en ekspert, hvis I oplever en konkret trussel.
 

Hos zantio står vi altid klar til at hjælpe jer.

 

Kunde
Referencer

 • Thyge Jacobsen
  Hørte om Zantio via gode venner, som roste deres arbejde og service. Besluttede mig til at prøve at tage kontakt til dem. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. I arbejder hurtigt, fortroligt og er bund seriøse. Tak for god service, ser frem til positivt samarbejde i tiden fremover.
  Thyge Jacobsen
  CEO - Scan-pork A/S
 • Poul-Erik Petersen
  Hos Hersted Ejendomme valgte vi Zantio som vores IT-rådgiver, da vi søgte en grundig, praktisk, målrettet og pokkers dygtig IT-rådgiver-zantio har bestemt bevist deres værd
  Poul-Erik Petersen
  Indehaver hos Hersted Ejendomme A/S

Skal
Vi ringe dig op?

  Fornavn & Efternavn

  Telefonnummer

  Virksomhed

  Din besked