IT-Outsourcing

Vi tilbyder IT-Outsourcing til virksomheder som lægger deres IT-Drift og overvågning hos os, i virksomheden, eller en kombination. Vi leverer IT-Drift og afvikling af applikationer året rundt. Vi har et katalog af skalérbare driftsydelser som sammensættes til en unik pakke, tilpasset virksomhedens behov og ønsker, hvilket også giver overblik over omkostningerne og derved lavere IT udgifter.

HVORFOR VÆLGE IT-OUTSOURCING?

 

Kunde
Referencer

 • Kjeld Gade
  Jeg har med stor tilfredshed anvendt Zantio som leverandør af IT tilpasninger i min konsulent virksomhed. Kompetencerne spænder vidt fra sikkerhed/backup, MS Office support samt integration af mobil faciliteter. Pris og kvalitet samt afledte kompetencer har til fulde levet op til mine forventninger. Fakturering har altid været korrekt. Jeg kan give mine allerbedste anbefalinger af Zantio.
  Kjeld Gade
  Indehaver af Gade-Consult
 • Tonni Bager
  Zantio har igennem de seneste to år supporteret New Power Partners med vores IT systemer. Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet, da de nødvendige kompetencer er til stede for at kunne sikre en fleksibel og hurtig service til offshore-branchen.
  Tonni Bager
  Partner, New Power Partners

Skal
Vi ringe dig op?

  Fornavn & Efternavn

  Telefonnummer

  Virksomhed

  Din besked