IT-Outsourcing

Vi tilbyder IT-Outsourcing til virksomheder som lægger deres IT-Drift og overvågning hos os, i virksomheden, eller en kombination. Vi leverer IT-Drift og afvikling af applikationer året rundt. Vi har et katalog af skalérbare driftsydelser som sammensættes til en unik pakke, tilpasset virksomhedens behov og ønsker, hvilket også giver overblik over omkostningerne og derved lavere IT udgifter.

HVORFOR VÆLGE IT-OUTSOURCING?

 

IT-Drift

Skal vi varetage din virksomheds IT-drift? Vi håndterer allerede flere danske virksomheder med succes. Vi har viden og erfaring med drift og vedligeholdelse af en lang række server- og netværkstyper. Vi ved hvordan man opnår stabil drift, og dermed imødekommer krav til oppetid, serviceniveau og pris.

Vi tager ansvar for hele eller dele af jeres IT infrastruktur, som f.eks. servere, klienter og netværk, overvågning og brugersupport. Meget har vi automatiseret, men det er stadig vores erfaring og ekspertise som kommer til udtryk i vores løsninger. Og så er vi gode til at forklare det i et sprog selv den mindst IT kyndige forstår.

IT-drift lige ved hånden

Vi sørger bl.a. for:

 • Opdatering og vedligehold af servere, klienter, firewalls, netværk, printere, mv.
 • Jeres programmer afvikles optimalt
 • Der foretages fuld backup
 • Jeres programmer sikres bag firewall mod udefrakommende trusler
 • Kun de rette personer har adgang til jeres IT installation
 • Optimale hurtige svartider
 • Jeres programmer løbende bliver opdateret
 • I har altid tilgang til IT supporten, når I har problemer
 • Og meget mere…

Effektiv IT-drift

Flere og flere virksomheder vælger at uddelegere dele af, eller hele IT-driften i dag. Større virksomheder har gjort det i flere år, men nu har også de små og mellemstore virksomheder har set fordelene. Udgifterne til IT-drift for disse virksomheder reduceres væsentligt, bl.a. fordi de relativt høje it-omkostninger per medarbejder er større end hos de store virksomheder.

Skal du ansætte en IT-medarbejder på fuld tid, så ved du selv hvad det koster dig. Fordelen ved at bruge et firma som Zantio til jeres IT-drift, er at vi står klar når I har brug for det, og har I ikke brug for os, så overvåger vi blot løsningen i baggrunden.

En IT-medarbejder er dyr i drift, og er der ikke opgaver til 37 timer, så skal denne både delvis tage sig af IT-driften, samt lave noget ved siden af. Det giver en medarbejder som ikke er specialist, men ved lidt om IT og lidt om de andre opgaver. Fordelen ved Zantio er at vi er eksperter på IT-drift, men til gengæld er der mange andre ting vi ikke ved noget om.

Årsager og virkninger til uddelegering af IT-drift

Der er mange årsager til at virksomheder vælger at uddelegere deres IT-drift eller serverdrift. Årsagerne vi oftest møder hos vores eksisterende og nye kunder er:

 • Reduktion i udgifterne til løbende IT drift
 • Tilpassede serviceaftaler SLA’er (Service Level Agreement)
 • Højere sikkerhedsniveau gennem strømlinede sikkerhedsprocesser
 • Undgå interne IT-medarbejdere samt få øget fleksibilitet med hensyn til planlægning
 • Være i stand til at frigøre interne ressourcer til “vigtigere” ting
 • Virksomheden har ikke ressourcer til at opretholde et højt niveau af IT-ekspertise
 • Manglende fokus på strategisk udvikling på IT området.

Uanset årsagen til uddelegering af hele eller dele af jeres IT-drift, kan vi hjælpe med de fleste driftsopgaver. Det gør vi ved at have et samarbejde med Zitcom som har et højt kvalificeret datacenter samt motiverede IT-teknikere med stor IT erfaring.

IT Serviceaftale

En IT serviceaftale fra zantio vil altid blive tilpasset jeres ønsker, behov og fremtidsplaner. I får alle IT-relaterede arbejdsydelser til en fast månedlig pris. Zantio tager ansvar for hele eller dele af jeres IT-infrastruktur, som f.eks. serverdrift, netværksdrift, overvågning og brugersupport.  Aftalen har endvidere til hensigt at sikre medarbejderne i virksomheden professionel og hurtig IT-support.

Drift og vedligehold

Vores IT afdeling tager sig bl.a. at support for vores kunders drift og vedligehold af servere, support på vores hostede kunder, rådgivning, salg, opsætning af controller baserede trådløse løsninger og meget andet.

Hurtig support og hjælp

Hvis du overlader driften af dit IT til zantio, så får du DK’s bedste IT service. Når du kontakter os skal du ikke gennem en omstilling, telefonen bliver besvaret af et menneske som finder den rigtige IT medarbejder til dig. Hos os er der altid folk på kontoret, dvs. at du i 90% af tilfældende kan få hjælp så snart du ringer. Er vi optaget bliver der givet besked om at vi skal kontakte dig. 97,5% af vores kunder får hjælp inden for 1 time fra de ringer.

Brugersupport

Hos zantio er vi altid klar til at supportere dig som kunde, hvis der IT-udfordringer, vi minimere nedetid og øger dermed produktiviteten.
Vi afhjælper med alt indenfor brugersupport, her er et par eksempler:

 • Vi supporterer alle enheder, PC, laptop, smartPhone, printere, scannere mv.
 • Helpdesk: Kompetente svar via zantios helpdesk.
 • Support i virksomheden: Udkørende support til jeres lokation.
 • Fjernsupport: Fjernstyring af brugerens computer.
 • Uddannelse: Zantio bidrager og uddanner gerne jeres ansatte til at blive bedre og udnytte jeres IT-systemer til fulde.

Hosted desktop

Med en remote desktop-løsning får dine medarbejdere online adgang til deres skriveborde. Dine medarbejderes data opbevares samlet på en Windows server hos os – i stedet for at flyde rundt på hver medarbejders PC.

Du sparer op mod 47%* af hardware- og administrationsomkostningerne forbundet med at købe en PC til hver bruger.

En bruger til hver medarbejder

Med vores remote desktop-løsning får du en bruger med et tilhørende skrivebord til hver af de medarbejdere, som du ønsker med på løsningen. Det betyder, at hver af disse medarbejdere kan tilgå deres eget skrivebord hvor som helst, når som helst og fra forskellige enheder (PC, smartphone osv).

HOSTED DESKTOP FRA ZANTIO IT

 
 • FÆRRE UFORUDSETE UDGIFTER, da hardware bliver billigere, og du slipper for administration af hver skrivebord/PC.
 • LETTERE ADMINISTRATION (som vores konsulenter klarer), fordi dine skriveborde samles på én server i stedet for på hver PC.
 • DINE DATA PÅ DANSK JORD, så din virksomhed forbliver lovlydig i forhold til fx persondataforordningen.
 • EN DRIFTSIKKER LØSNING med 24/7-overvågning, som giver dine remote desktops en konkurrence-dygtig ydeevne.
 • ØGET SIKKERHED, fordi din virksomheds data ligger på én server frem for på enkelte PC’er hos hver medarbejder.
 • DINE DATA PÅ EN SERVER  i et top-beskyttet hostingcenter sikret mod indbrud, hærværk, naturkatastrofer mm.

Centraliseret administration og vedligehold

Det koster dyrt at indkøbe, opsætte, vedligeholde og administrere PC’er med tilhørende skrivebord til hver enkelt medarbejder. Dette besvær kan din virksomhed spare væk med en remote desktop-løsning hos zantio, hvor hele administrationen og vedligeholdelsen centraliseres til én server med et skrivebord til hver medarbejder.

Driftsstatus

Her kan du holde dig opdateret med den aktuelle driftsstatus.

Vi oplever i øjeblikket ikke driftsforstyrrelser

Der er i øjeblikket ingen planlagte opdateringer

VI SIKRER AT DIN VIRKSOMHED ER I GODE HÆNDER

IT-Rådgivning

UVILDIG RÅDGIVNING – Vi tilbyder derfor at besøge jeres virksomhed for at gennemgå jeres eksisterende system, for at afdække jeres IT-behov samt give uvildig rådgivning om, hvordan vi kan optimere jeres nuværende system eller bygge et nyt op fra bunden, tilpasset til netop jeres behov og branche.

Kunde
Referencer

 • Thyge Jacobsen
  Hørte om Zantio via gode venner, som roste deres arbejde og service. Besluttede mig til at prøve at tage kontakt til dem. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. I arbejder hurtigt, fortroligt og er bund seriøse. Tak for god service, ser frem til positivt samarbejde i tiden fremover.
  Thyge Jacobsen
  CEO - Scan-pork A/S
 • Tonni Bager
  Zantio har igennem de seneste 8 år supporteret New Power Partners med vores IT systemer. Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet, da de nødvendige kompetencer er til stede for at kunne sikre en fleksibel og hurtigt service til offshore-branchen.
  Tonni Bager
  Partner, New Power Partners
 • Tonni Bager
  Zantio har igennem de seneste otte år supporteret New Power Partners med vores IT systemer. Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet, da de nødvendige kompetencer er til stede for at kunne sikre en fleksibel og hurtigt service til offshore-branchen.
  Tonni Bager
  Partner, New Power Partners
 • Tonni Bager
  Zantio har igennem de seneste otte år supporteret New Power Partners med vores IT systemer. Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet, da de nødvendige kompetencer er til stede for at kunne sikre en fleksibel og hurtig service til offshore-branchen.
  Tonni Bager
  Partner, New Power Partners

Skal
Vi ringe dig op?

  Fornavn & Efternavn

  Telefonnummer

  Virksomhed

  Din besked