IT-Support

Med IT-support fra zantio kan samtlige af din virksomheds medarbejdere få løst sine IT-problemer med et enkelt telefonopkald til zantios servicedesk. IT-supporten fra vores servicedesk kan købes on-demand (afregnet per time) eller som abonnement til en fast lav månedlig ydelse. Vi eliminerer alt unødig ventetid for dine medarbejdere, og sørger for at de altid har en toptunet computer, så de kan bruge deres tid på deres egentlige arbejde. Se mere om vores serviceaftaler i menuen.

ØG PRODUKTIVITETEN FOR HELE DIN VIRKSOMHED

Problemer på medarbejdernes PC’er er ikke bare irriterende – de er også tidsrøvere, der formindsker effektiviteten i hele din virksomhed. Med IT-support hos zantio kan samtlige af dine medarbejdere hurtigt få løst sine PC-problemer, så arbejdet kan fortsættes. Dermed vil produktiviteten i din virksomhed maksimeres.

24/7/365 – IT-Support

Som noget helt unikt tilbyder zantio en udvidelse af bruger support, så den gælder døgnet rundt og året rundt. Det betyder, at medarbejderne i din virksomhed kan få løst sine PC-problemer når som helst, hvor som helst. Uanset om dine medarbejdere og kollegaer har problemer med deres smartphone, tablet eller laptop så kan vi nemt og hurtig fjernsupportere dem med et program der hedder teamviewer. Vi løser alle problemer inden for IT- ingen sag er for lille eller for stor. Lad os varetage jeres virksomheds IT-support så dine medarbejdere ikke bruger unødig tid på at vente eller fejlsøge på egen hånd.

On-demand eller på abonnement

Du kan vælge at købe zantio’s IT-support on-demand eller på abonnementsordning. Vi anbefaler selv abonnementsordningen, som vi kalder 360 remote IT-Support, fordi ordningen afregnes til en fast lav månedlig ydelse. Så slipper du for, at dine omkostninger pludseligt løber løbsk. Vi skræddersyer et abonnement til lige netop din virksomhed så den passer til jeres økonomi og behov. Kontakt os allerede idag, og lad os finde en god løsning til din virksomhed.

MED IT-SUPPORT FRA ZANTIO IT FÅR DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONEL
SUPPORT

Som passer ind i din virksomheds økonomi og aktuelle sted, enten i hverdage fra Mandag til Fredag eller døgnet rundt og året rundt.

PERSONLIG
SERVICE

Som giver dig et forståeligt overblik, så du ved præcist, hvad du bruger penge på i jeres IT-budget.

EFFEKTIV
TILGANG

Med skærmdeling kan IT-supporterne fra zantio løse dine medarbejderes IT-problemer med skarp præcision og undgå unødig udkørsel til jeres lokation, og derved minimere jeres IT-udgifter.

HURTIG PROBLEMLØSNING

Over telefonen eller ved udkørende konsulent, så din virksomhed får mindsket tiden ved et driftsafbrud hos hver medarbejder.

MED IT-SUPPORT FRA ZANTIO IT FÅR DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONEL
SUPPORT

Som passer ind i din virksomheds økonomi og aktuelle sted, enten i hverdage fra Mandag til Fredag eller døgnet rundt og året rundt.

PERSONLIG
SERVICE

Som giver dig et forståeligt overblik, så du ved præcist, hvad du bruger penge på i jeres IT-budget.

EFFEKTIV
TILGANG

Med skærmdeling kan IT-supporterne fra zantio løse dine medarbejderes IT-problemer med skarp præcision og undgå unødig udkørsel til jeres lokation, og derved minimere jeres IT-udgifter.

HURTIG PROBLEMLØSNING

Over telefonen eller ved udkørende konsulent, så din virksomhed får mindsket tiden ved et driftsafbrud hos hver medarbejder.

Har du brug for IT-Support? Kontakt os allerede nu

RING TIL OS PÅ 7050 5800

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine IT-udfordringer på telefonen alle ugens dage, Mandag til Fredag.

KONTAKT OS PÅ MAIL

Vores support mail er support@zantio.dk, vi vil besvare din mail indenfor 30 minutter.

VI YDER ALLEREDE SUPPORT TIL

IT Serviceaftale

En IT serviceaftale fra zantio vil altid blive tilpasset jeres ønsker, behov og fremtidsplaner. I får alle IT-relaterede arbejdsydelser til en fast månedlig pris. Zantio tager ansvar for hele eller dele af jeres IT-infrastruktur, som f.eks. serverdrift, netværksdrift, overvågning og brugersupport.  Aftalen har endvidere til hensigt at sikre medarbejderne i virksomheden professionel og hurtig IT-support.

Drift og vedligehold

Vores IT afdeling tager sig bl.a. at support for vores kunders drift og vedligehold af servere, support på vores hostede kunder, rådgivning, salg, opsætning af controller baserede trådløse løsninger og meget andet.

Hurtig support og hjælp

Hvis du overlader driften af dit IT til zantio, så får du DK’s bedste IT service. Når du kontakter os skal du ikke gennem en omstilling, telefonen bliver besvaret af et menneske som finder den rigtige IT medarbejder til dig. Hos os er der altid folk på kontoret, dvs. at du i 90% af tilfældende kan få hjælp så snart du ringer. Er vi optaget bliver der givet besked om at vi skal kontakte dig. 97,5% af vores kunder får hjælp inden for 1 time fra de ringer.

Brugersupport

Hos zantio er vi altid klar til at supportere dig som kunde, hvis der IT-udfordringer, vi minimere nedetid og øger dermed produktiviteten.
Vi afhjælper med alt indenfor brugersupport, her er et par eksempler:

 • Vi supporterer alle enheder, PC, laptop, smartPhone, printere, scannere mv.
 • Helpdesk: Kompetente svar via zantios helpdesk.
 • Support i virksomheden: Udkørende support til jeres lokation.
 • Fjernsupport: Fjernstyring af brugerens computer.
 • Uddannelse: Zantio bidrager og uddanner gerne jeres ansatte til at blive bedre og udnytte jeres IT-systemer til fulde.

VI SIKRER AT DIN VIRKSOMHED ER I GODE HÆNDER

IT-Rådgivning

UVILDIG RÅDGIVNING – Vi tilbyder derfor at besøge jeres virksomhed for at gennemgå jeres eksisterende system, for at afdække jeres IT-behov samt give uvildig rådgivning om, hvordan vi kan optimere jeres nuværende system eller bygge et nyt op fra bunden, tilpasset til netop jeres behov og branche.

Kunde
Referencer

 • Thyge Jacobsen
  Hørte om Zantio via gode venner, som roste deres arbejde og service. Besluttede mig til at prøve at tage kontakt til dem. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. I arbejder hurtigt, fortroligt og er bund seriøse. Tak for god service, ser frem til positivt samarbejde i tiden fremover.
  Thyge Jacobsen
  CEO - Scan-pork A/S
 • Tonni Bager
  Zantio har igennem de seneste otte år supporteret New Power Partners med vores IT systemer. Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet, da de nødvendige kompetencer er til stede for at kunne sikre en fleksibel og hurtigt service til offshore-branchen.
  Tonni Bager
  Partner, New Power Partners
 • Thyge Jacobsen
  Hørte om Zantio via gode vnner, som roste deres arbejde og service. Besluttede mig til at at prøve at tage kontakt til dem. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. I arbejder hurtigt, fortroligt og er bund seriøse. Tak for god service, ser frem til positivt samarbejde i tiden fremover.
  Thyge Jacobsen
  CEO - Scan-pork A/S
 • Kenneth Zederkof-Hansen
  Altid god service, fleksibel, intet er for stort eller småt og de er yderst kompetente inden for de arbejdsområder de arbejder med. Tingende bliver ikke gjort sværere end de er. Kan helt klart anbefale Zantio
  Kenneth Zederkof-Hansen
  Medejer i Familie-Huse A/S
 • Stina Maguire
  Zantio er der altid når IT'en svigter, og løser problemerne hurtigt og effektivt, yderligere formår Zantio at kommunikere teknik og IT på en forståelig måde. Kan kun anbefale andre at kontakte Zantio hvis de øsnker en kompetent og professionel IT løsning.
  Stina Maguire
  Ejer og konsulent hos Maguire

Skal
Vi ringe dig op?

  Fornavn & Efternavn

  Telefonnummer

  Virksomhed

  Din besked