Webhotel

Når du skal have en hjemmeside, er det nødvendigt at have et webhotel. Et webhotel er kort fortalt en plads på en server, hvor du “lægger” din hjemmeside og som er forbundet til internettet døgnet rundt. Da man på den måde deles om pladsen på en server, kan et webhotel gøres billigt ved at placere mange webhoteller på samme server, hvilket er en rigtig god og stabil løsning. Vi vil altid gerne kunne tilbyde dig det bedste webhotel til den billigste pris, hvilket en delt server er løsningen på. På den sikrer vi, at du får den bedste oplevelse både i forhold til driftssikkerhed, men også rent økonomisk.

 

Et webhotel som er hostet rigtigt!

Vores webhoteller er ikke udelukkende bygget op efter, at kunne tilbyde den lavest mulige pris. En god pris vil kun tilfredsstille dig indtil den dag, hvor du tager dine løsninger i brug, og dine kunder begynder at besøge hjemmesiden. Elementer som hastighed, oppetider, sikkerhed, backup, netværk, antal kunder pr. server og mange flere, har alle en stor indflydelse på den oplevelse du får når du administrerer din løsning, eller når dine kunder besøger din hjemmeside eller webshop.

EN WEBSERVER FRA ZANTIO IT GIVER DIG

 

Fri traffik

Du skal ikke tænke på om din hjemmeside eller webshop får flere besøgende, prisen er helt den samme uanset hvor mange besøgende du får.

Antivirus

Vores servere er sikrede med det bedste antivirus software på markedet. Så du kan sove roligt mens din forretning er online på internettet.

DNS administration

Hos zantio får du gratis DNS administration sammen med din hjemmeside, så kan du frit vælge hvor du vil have din virksomheds andre tjenester henne.

Domæner

Du kan tilknytte alle de domæner til en hjemmeside eller webshop som du har lyst til, uden merpris hos zantio.

99,9% oppetid

Oppetid har længe været et af de mest gængse og oftest anvendte fagudtryk, når man taler om webhosting.

Sandheden er dog, at det er langt fra de fleste som kan imødekomme det, da det vil kræve abnorme investeringer i netværks-, sikkerheds- og hardwareudstyr. Vi har hos zantio et samarbejde med curanet som kan indestå for denne garanti, se curanets datacenter her

Vi flytter din hjemmeside eller webshop helt gratis

Er du nervøs ved tanken om at skulle flytte din hjemmeside eller webshop? Så lad os gøre det, vi gør det helt og aldeles gratis, uden nogle omkostninger eller tekst skrevet med småt.

Kunde
Referencer

 • Thyge Jacobsen
  Hørte om Zantio via gode venner, som roste deres arbejde og service. Besluttede mig til at prøve at tage kontakt til dem. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. I arbejder hurtigt, fortroligt og er bund seriøse. Tak for god service, ser frem til positivt samarbejde i tiden fremover.
  Thyge Jacobsen
  CEO - Scan-pork A/S
 • Poul-Erik Petersen
  Hos Hersted Ejendomme valgte vi Zantio som vores IT-rådgiver, da vi søgte grundig, praktisk målrettet og pokkers dygtig IT-rådgiver. Zantio har bestemt bevist deres værd.
  Poul-Erik Petersen
  Indehaver hos Hersted Ejendomme A/S

Skal
Vi ringe dig op?

  Fornavn & Efternavn

  Telefonnummer

  Virksomhed

  Din besked