IT Serviceaftale

En IT serviceaftale fra zantio vil altid blive tilpasset jeres ønsker, behov og fremtidsplaner. I får alle IT-relaterede arbejdsydelser til en fast månedlig pris. Zantio tager ansvar for hele eller dele af jeres IT-infrastruktur, som f.eks. serverdrift, netværksdrift, overvågning og brugersupport.  Aftalen har endvidere til hensigt at sikre medarbejderne i virksomheden professionel og hurtig IT-support.

Drift og vedligehold

Vores IT afdeling tager sig bl.a. at support for vores kunders drift og vedligehold af servere, support på vores hostede kunder, rådgivning, salg, opsætning af controller baserede trådløse løsninger og meget andet.

Hurtig support og hjælp

Hvis du overlader driften af dit IT til zantio, så får du DK’s bedste IT service. Når du kontakter os skal du ikke gennem en omstilling, telefonen bliver besvaret af et menneske som finder den rigtige IT medarbejder til dig. Hos os er der altid folk på kontoret, dvs. at du i 90% af tilfældende kan få hjælp så snart du ringer. Er vi optaget bliver der givet besked om at vi skal kontakte dig. 97,5% af vores kunder får hjælp inden for 1 time fra de ringer.

Brugersupport

Hos zantio er vi altid klar til at supportere dig som kunde, hvis der IT-udfordringer, vi minimere nedetid og øger dermed produktiviteten.
Vi afhjælper med alt indenfor brugersupport, her er et par eksempler:

 • Vi supporterer alle enheder, PC, laptop, smartPhone, printere, scannere mv.
 • Helpdesk: Kompetente svar via zantios helpdesk.
 • Support i virksomheden: Udkørende support til jeres lokation.
 • Fjernsupport: Fjernstyring af brugerens computer.
 • Uddannelse: Zantio bidrager og uddanner gerne jeres ansatte til at blive bedre og udnytte jeres IT-systemer til fulde.

Kunde
Referencer

 • Poul-Erik Petersen
  Hos Hersted Ejendomme valgte vi Zantio som vores IT-rådgiver, da vi søgte grundig, praktisk målrettet og pokkers dygtig IT-rådgiver. Zantio har bestemt bevist deres værd.
  Poul-Erik Petersen
  Indehaver hos Hersted Ejendomme A/S
 • Thyge Jacobsen
  Hørte om Zantio via gode vnner, som roste deres arbejde og service. Besluttede mig til at at prøve at tage kontakt til dem. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. I arbejder hurtigt, fortroligt og er bund seriøse. Tak for god service, ser frem til positivt samarbejde i tiden fremover.
  Thyge Jacobsen
  CEO - Scan-pork A/S

Skal
Vi ringe dig op?

  Fornavn & Efternavn

  Telefonnummer

  Virksomhed

  Din besked